شنبه, 01 مهر,1402

گردهمایی روسای ادارات فرش کشور برگزار می شود

گردهمایی روسای ادارات فرش کشور برگزار می شود
گردهمایی روسای ادارات فرش سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان های مختلف کشور از پنجم تا هفتم آبان ماه با حضور مدیران مرکز ملی فرش ایران در ارومیه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران؛ این گردهمایی با هدف بررسی مشکلات و موانع موجود، یافتن راهکارهای بهبود در هنر- صنعت فرش دستباف ایران و بیش از همه رسیدن به هماهنگی و وحدت رویه در عملکرد اداره های فرش در سراسر کشور برگزار می شود.

بر پایه این گزارش؛ گردهمایی یادشده با 2 کارگاه آموزشی و 3 نشست تخصصی همراه خواهد بود.

کارگاه آموزشی "مهارت های ارتباطی" و نیز کارگاه آموزشی "تفاوت ها و مشترکات در احیای نقشه و گره بافته با تاکید بر رخدادهای معاصر" در کنار 3 نشست تخصصی با حضور روسای ادارت فرش و کارشناسان برگزار می شود.

عناوین نشست های تخصصی عبارتند از: "تامین و بهبود کیفیت مواد اولیه فرش دستباف"، "ساماندهی تشکل های فرش دستباف (فرصتها و تهدیدها)" و "تابلو فرش دستباف (وضعیت موجود، بایدها و نبایدها)".

گفتنی است؛ گردهمایی سالانه روسای ادارات فرش سازمان های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور از پنجم تا هفتم آبان ماه در ارومیه و به میزبانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان غربی برگزار می شود.

اتاق خبر امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

نظرات شما

روح الله زارع
روح الله زارع دوشنبه, 04 آبان,1394 10:15
با سلام خدمت آقای کارگر ،جهان ما انسانها با کلمه آغاز شده و کلمه ای که پشتوانه محاسبه شده داشته باشد می تواند ما را از مرحله موجود به مرحله مطلوب برساند ،چند هدف برای برگزاری گردهمایی سالانه مسئولین ادارات فرش سراسر کشور عنوان شده که خواهش می کنم روی همین کلمات و واژه ها تاکید کنید تا به مقصد و منظور نهفته در کلمات برسیم ،این گردهمایی با هدف بررسی مشکلات و موانع موجود، یافتن راهکارهای بهبود در هنر- صنعت فرش دستباف ایران و بیش از همه رسیدن به هماهنگی و وحدت رویه در عملکرد اداره های فرش در سراسر کشور برگزار می شود.اگر هدف اینهاست که ذکر شده پس دوباره و دوباره برآنچه گفتیم تاکید کنیم .بررسی واقعی مشکلات و تبیین وضعیت موجود فرش دست باف بصورت ملی و جامع طوری که همه زوایای پیدا و پنهان آن روشن و دقیقا مکتوب شود ،یافتن و پیشنهاد طرحی جامع و فراگیر و ملی و گسترده و واقع بینانه برای همه بخش ها و لایه های این هنر صنعت ،از رشتن پشم گرفته تا طراحی ،نقشه خوانی ،رنگرزی ،بافت ،پرداخت ،صادرات ،بازار یابی ،ارزش های اجتماعی بافنده تا سایر تامین های مورد نظر ،و تاکید و تاکید بر کار خوب کردن نه خوب کار کردن ،تاکید و اصرار بر هماهنگی هماهنگی نه پراکنده گوئی و اعمال جزیره ایی ،انسجام انسجام !!نه هرکس گوشه ایی از این فرش را به سمت منافع خود بکشد.((درود بر شما ))