جمعه, 12 خرداد,1402

اهداى تابلوفرش به رييس دولت تدبير و اميد

 اهداى تابلوفرش به رييس دولت تدبير و اميد
در همايش «اجرای برجام، فصلی نو در اقتصاد ایران»، با اعطای قطعه فرشی به رییس جمهور از او تقدير شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران؛ در همایش «اجرای برجام، فصلی نو در اقتصاد ایران» که در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، یک قطعه فرش دستباف را به عنوان نماد صلح و همدلی دولت و ملت به روحانی و ظریف هدیه دادند.

شایان ذکر است؛ هنرمند بافنده این فرش را به صورت دو رو بافته است. در یک روی این قالی ابیاتی از مولانا بدین مضمون بافته شده است:

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه‌ای هزاری تو چراغ خود برافروز

در این خاک در این خاک در این مزرعه پاک / بجز مهر به جز عشق دگر تخم نکاریم

در روی دیگر قالی، این هنرمند همچنین افزون بر بافت آیاتی از قرآن مجید به دو زبان عربی و انگلیسی، عبارات «ائتلاف برای صلح- دکتر روحانی» و «پیروزی دیپلماسی بر جنگ- دکتر ظریف» را با استفاده از طراحی و نقش در این قالی بافته است.

اتاق خبر امتیاز به خبر :

عکسهای مرتبط

ارسال نظرات

نام

ایمیل

نظرات شما

ali
ali چهارشنبه, 30 دی,1394 09:14
با سلام .این گونه ایده ها جالبه و پیشنهاد می شود مر کز ملی فرش ایران به عنوان یکی از اسناد راهبردی خود در این خصوص سرمایه گذاری کند . ما قبل از اینکه به شناساندن فرش ایران به جهانیان باشیم و توان صادراتی آنرا بالا ببریم در داخل کشور باید تلاش کنیم تا به مسئولین کشوری فرش و استانی اهمیت قالی را نشان بدهیم . متاسفانه از زمانی که مسئولین کشور خودمان با ارزش تولیدی ؛ تاریخی ؛ هنری و صادراتی فرش ایران بیگانه شدند افول صادرات فرش سیر نزولی به خود گرفت . در حالیکه همین فرش در دوران جنگ یکی از مهمترین اقلام صادراتی با ارز آوری بالا بود . در زمان جنگ اغلب نفتکش های ایرانی مورد هجوم دشمن بود چون راه صادراتی مشخصی داشت و فرش ایران با گذر از بحران های متعدد در کمک به اقتصاد ملی نقش به سزایی بر عهده داشت .اوج صادرات فرش ایران تا سال 1373بود که بالای 1/5میلیارد دلار آن زمان می باشد . صد متاسفانه مسئولین محترم به دلیل تحصیل آسان در آمد نفتی از توجه اساسی به فرش و سرمایه گذاری زیر بنایی به آن طفره رفته و این امر در بسیاری از کالا های صادراتی مصداق دارد .تلاش در شناساندن قالی به مسئولین والزام توجه به آن از طرق گوناگون ودر خواست فرش های ابتکاری از استانها و بر گزاری جلسات و همایش های متعدد و همچنین در خواست جدی مطالبات مالی جهت معرفی فرش ایران در خارج از کشور و حمایت در داخل کشور با استنادبه نقش تاریخی و مقاومتی فرش ایران بایسته و ضروری است . لذا پیشنهاد می شود 1- نسبت به سناسایی کلیه پیشکوتان فرش ایران اقدام شده و همایش بزرگ در این زمینه برگزار گردد 2- در راستای اقتصاد مقاومتی کلیه شهدا؛ جانبازان و ایثار گران حوزه فرش ایران شناسایی گردیده و در همایشی ضمن تجلیل از آنها مطالبات فرش ایران از زبان خانواده این عزیزان و ایثار گران بیان شده و در جهت حمایت های عملی از قالی ایرا ن پیگیری شود 3- همایشی تحت عنوان تاریخ قالی ایران و نقش آن در سیر تاریخ و مشابه آن در ایران بر گزار گردد و نقش محوری هویت قالی ایران در معرفی ایران به جهانیان بیان شود4- همایشی تحت عنوان قالی ایران و قالی هویت ایران بر گزار گردد . به هر حال پیام اصلی کلیه این همایش ها یک موضوع مشخص دارد . آگاه سازی مسئوین و تلاش در جهت افزایش حمایت از قالی ایران به عنوان عنصر بلا فصل اقتصاد مقاومتی به عنوان یک هنر ملی و بومی . با احترام . سلیمانی تبریز