جمعه, 12 خرداد,1402

تنظیم سند توسعه راهبردی فرش کرمان

تنظیم سند توسعه راهبردی فرش کرمان
با جمع‌آوری اطلاعات لازم پیرامون فرش، سند توسعه راهبردی صنعت فرش استان کرمان تنظیم می‌شود.
معاون برنامه‌ریزی و اشتغال استاندار کرمان گفت: با جمع‌آوری اطلاعات لازم پیرامون فرش، سند توسعه راهبردی صنعت فرش استان تنظیم می‌شود.

به گزارش ایسنا، منطقه کویر، دکتر"حاجی‌محمد تکلوزاده"، در جلسه ستاد توسعه فرش استان کرمان اظهار کرد: باید همت کرده و صنعت فرش استان کرمان را که در حال فراموشی است، احیاء کنیم.

وی با اشاره به مصوبات جلسه نخست ستاد توسعه فرش استان کرمان افزود: در گذشته با رییس شرکت فرش ایران در رابطه با نمایشگاه ویژه فرش کرمان در یکی از کشوهای خارجی بحث شد و وی نیز جهت تحقق این امر قول مساعد داده و کویت را پیشنهاد کرد که هم اینک سازمان صنعت، معدن و تجارت پیگیر این مساله است.

تکلوزاده ادامه داد: همچنین صادرات فرش استان کرمان و مشکلات پیش روی آن، شستشوی فرش، عدم کیفیت مناسب آب و تامین مواد اولیه سازگار با فرش کرمان از دیگر مباحث جلسه قبل فرش استان بود.

معاون برنامه‌ریزی و اشتغال استاندار کرمان گفت: مقرر شده تمام تشکل‌ها اطلاعات لازم را جهت فرش استان جمع آوری کنند تا سند توسعه راهبردی صنعت فرش استان تنظیم شود.

وی از نقشه‌های فرش کرمان به عنوان گنجینه‌های کمیاب نام برد و تصریح کرد: بایستی بودجه لازم برای جمع‌آوری، خرید و آرشیو این نقشه‌ها اختصاص یابد.

تکلوزاده خاطرنشان کرد: فرش‌بافی باید به عنوان یک هنر ماندگار و برتر معرفی و در مورد آن تبلیغ شود تا صرفاً به عنوان یک شغل تلقی نشود.
اتاق خبر امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.