ﺳﻪشنبه, 08 فروردین,1402

صدور شناسنامه فرش جلب اعتماد مشتری

صدور شناسنامه فرش جلب اعتماد مشتری
مشاور امور بازاريابي مركز ملي فرش، هرگونه برنامه ريزي و تصميم سازي در خصوص ارتقاء و توسعه بازار فرش دستباف، باید منطبق با شرايط تحريم و جنگ اقتصادي باشد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران، دکتر فاطمه شعبانی مشاور امور بازاريابي مركز ملي فرش در كارگاه آموزشي روساي ادارات فرش استان هاي كشور چنین گفت: صدور شناسنامه فرش براي هر يك قطعه فرش كه شامل مشخصات فني فرش، برندینگ يا مالك باشد كمك می كند تا فرش دست بافت ايران، قابل شناسايي و موجب جلب اعتماد مشتريان در سطح داخلي و بين المللي باشد.

همكاري مناطق آزاد تجاري و استان ها، در زمينه واگذاري زمين و تخصيص تسهيلات براي ايجاد نمايشگاه هاي تخصصي فرش، جشنواره فروش و خانه فرش با همكاري بخش خصوصي جهت تجاري سازي این حوزه از اهمیت زیادی برخوردار است.

مشكلات عمده در صادرات فرش بيشتر داخلي و به خصوص،قوانين و مقررات دست و پاگير، بيمه ماليات، نبود سرمايه در گردش و تسهيلات مورد نياز براي توليد و خريد مواد اوليه، عدم استفاده از تكنولوژي ها نوين فروش و بازاریابی الكترونيكي است.

همكاري تجاري و ترانزيتي منطقه آزاد چابهار و كشور هند از فهرست تحريم ها خارج شده است و این می تواند فرصت مناسبي براي امور تجاري فرش از طريق اين منطقه آزاد باشد.

خبرنگار آزمایشی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.