یکشنبه, 06 فروردین,1402

گشایش دوازدهمین نمایشگاه فرش ابریشم مراغه

گشایش دوازدهمین نمایشگاه فرش ابریشم مراغه
دوازدهمین نمایشگاه فرش ابریشم مراغه گشایش یافت.

دوازدهمین نمایشگاه فرش ابریشم مراغه گشایش یافت.

به گزارش خبرگزاری فارس، غفارزاده عضو اتحادیه فرش دستباف مراغه در گشایش نمایشگاه فرش مراغه گفت: در دوازدهمین نمایشگاه فرش ابریشم مراغه چهار هزار متر مربع از جدید‌ترین دست بافت‌های هنرمندان این شهرستان به نمایش در آمده است.

غفارزاده افزود: در نمایشگاه امسال 42 تولید کننده نزدیک به دو هزار تخته انواع  فرش ابریشمی، مرینوس و تابلو فرش را در 24 غرفه عرضه کرده‌اند.

وی گفت: نمایشگاه فرش ابریشم مراغه فرصتی تا تولید کنندگان جدیدترین تولیدات خود را عرضه و با سلایق و نیازهای بازار داخلی و خارجی آشنا شوند.

غفارزاده افزود: تولید سالانه 56 هزار متر مربع فرش ابریشمی به ارزش بیش از 200 میلیارد تومان در مراغه نشان از جایگاه و اهمیت فرش این شهرستان در کشور است.

عضو اتحادیه فرش دستباف مراغه در ادامه با بیان اینکه مراغه پس از قم دومین تولید کننده فرش ابریشم در کشور افزود: در این شهرستان 14 هزار نفر در این هنر صنعت مشغول هستند.

غفارزاده گفت: 99 درصد فرش ابریشم تولید شده در مراغه صادراتی است.

دوازدهمین نمایشگاه فرش ابریشم مراغه از 13 تا 17 مرداد ماه جاری در سالن سهند این شهر دایر و علاقمندان می‌توانند هر روز صبح و بعد از ظهر از این نمایشگاه بازدید کنند.

اتاق خبر امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.