به گزارش روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران، علی حدادی نماینده مردم شریف ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در دیدار با فرح ناز رافع رئیس مرکز ملی فرش ایران به اهمیت تولید فرش ایرانی اشاره کرد و گفت: در سالی که به فرمایش مقام معظم رهبری مزین به شعار جهش تولید است و توجه به اقتصاد، معیشت مردم و حمایت از کالاهای داخلی از اولویت های مجلس یازدهم شورای اسلامی است می توان گفت صنعت فرش باتوجه به ظرفیت های بسیار خوبی که در کشور داریم می تواند نقش به سزایی در حوزه اشتغال، بازار داخلی و صادرات داشته باشد.
وی افزود: آنچه که امروز در مجلس شورای اسلامی دنبال می کنیم تعرفه های مرتبط با تولید فرش در واردات و صادرات است که بسیار حائز اهمیت است و تعرفه ها باید طوری پیش بینی شود که تولید کننده داخلی مورد حمایت قرار گیرد.
نماینده مردم شریف ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی قوانین مانع تولید و پیشرفت داخلی هستند و در تولید فرش های ایرانی هم نیاز به تصویب قوانینی هست که تولید کنندگان فرش دستباف ایرانی را مورد حمایت قرار دهد.
حدادی با بیان اینکه تولید فرش ایرانی نیاز به حمایت و دلسوزی مسؤلین دارد و بایست از افرادی که در اشاعه و توسعه فرهنگ کارآفرینی و اشتغال در حوزه فرش ایرانی تلاش می کنند قدردانی کرد.