تاكيد بر برند سازي فرش ايلام
معاون بازرگانی صنعت، معدن و تجارت استان ایلام گفت: کیفیت فرش ایلام از قدمت دیرینه برخوردار است اما چون برند ندارد به اسم استان کاشان و قم به فروش میرسد.
معاون بازرگانی صنعت، معدن و تجارت استان ایلام گفت: کیفیت فرش ایلام از قدمت دیرینه برخوردار است اما چون برند ندارد به اسم استان کاشان و قم به فروش میرسد که با برندسازی محصول از طریق خوشه صنعتی بر میزان تولید و فروش افزوده خواهد شد.
به گزارش شاتا؛ «جمیل شوهانی» در گردهمایی ذینفعان و فعالان حوزه فرش و گلیم استان ایلام افزود: از ابتدای واگذاری صنعت فرش از حوزه جهاد کشاورزی به صنعت، معدن و تجارت در سال 82 تعداد 14 هزار و 219 نفر بافنده شناسایی و کارت فعالیت برای آنها صادر شده است.
وي اضافه كرد: این تعداد بافنده در هشت تعاونی شهری و سه تعاونی روستایی و تحت نظارت نهادهای کمیته امداد، بهزیستی و شرکت فرش استان فعالیت دارند که تاکنون بیش از 20 هزار مترمربع فرش را تولید و به فروش رساندهاند.
شوهانی حضور فرش ایلام در نمایشگاههای آلمان را نشانهی کیفیت بالای محصولات استان دانست و گفت: مشکل اصلی حوزه فرش موازیکاری دستگاههای متولی است.
معاون صنعت،معدن و تجارت استان با بیان اینکه میزان اعطای تسهیلات به تولیدکنندگان تاکنون چهار میلیارد و 800 میلیون تومان بوده است، تصریح کرد: شش هزار و 500 نفر بافنده فعال در استان وجود دارد که به دلیل کاهش اعتبارات و هزینههای بیمهای در حال خروج از این حرفه هستند.
شوهانی بر زمینهسازی شرایط در جهت عرضه محصولات تولیدی فرش و گلیم در گمرک و مرز مهران تاکید کرد و گفت: مشکل محصول تولیدی ما در گمرک فقدان برند عنوان شده است.
وي خاطر نشان کرد: اگر بتوانیم با اعطای تسهیلات پنج میلیونی تعداد کارگاههای خانگی را با نظارت افزایش دهیم زمینه تولید پایدار با کمترین هزینه فراهم خواهد شد.
معاون بازرگانی صنعت، معدن و تجارت استان ایلام به راهاندازی خانه فرش استان در استانداری اشاره کرد و افزود: یکی از مشکلات جدی حوزه فرش بحث برند و شناسنامه آن است که در صورت مرتفع شدن این مشکل میتوان شاهد سودآوری آن برای فعالان و ذینعان این صنعت باشیم.
ارسال نظرات