عامل توسعه خوشه فرش دستباف: 12 هزار نفر از این تعداد بیمه قالیبافی دارند.
عامل توسعه خوشه فرش دستباف قم با اشاره به اینکه بیش از 25 هزار بافنده قالی در استان وجود دارند، گفت: 12 هزار نفر از این تعداد بیمه قالیبافی دارند.
به گزارش خبرگزاری فارس، حسین بیکزاده در چهارمین کارگروه اقتصادی استان که در سالن امام رضا(ع) استانداری برگزار شد گفت: فرش دستباف قم به عنوان بخشی از هنر و صنعت قم است که در حال حاضر در اوج هنری خود قرار دارد و از همین رو باید مسئولان برای حفظ شهرت جهانی و تداوم آن از هنرمندان این رشته حمایت کنند.
عامل توسعه خوشه فرش دستباف قم با اشاره به اینکه مدت زمان فرآیند خوشه فرش دستباف سه تا پنج سال است، گفت: در این مدت ظرفیتهای خوشه با استفاده از توانمندسازی پایا و استفاده از فرصتهای محیطی شکوفا میشود که این امر سبب ارتقای سطح سرمایه اجتماعی و توسعه شبکههای کسب و کار درون خوشه خواهد شد.
وی تصریح کرد: بیش از 300 تولیدکننده فعال فرش دستباف و بیش از 400 واحد پشتیبانی خدمات که شامل صادرکنندگان، طراحان، فروشندگان دار قالی، نقشه قالی و ابزار قالیبافی میشود، در استان فعالیت میکنند.
عامل توسعه خوشه فرش دستباف قم با اشاره به اینکه بیش از 25 هزار بافنده قالی در استان فعالیت میکنند، گفت: 12 هزار نفر از این تعداد بیمه قالی بافی دارند.
وی خاطر نشان کرد: به دلیل اینکه کیفیت ابریشم ایران پایین است از کشورهای دیگر مجبور به واردات ابریشم هستیم که این امر با توجه به اینکه بیش از نیمی از قالیها تمام ابریشم هستند فعالیت خوشهها را سنگین کرده است.
بیکزاده با اشاره به بازارهای صادرات فرش دستباف قم گفت: فرش دستباف قم به کشورهای نظیر هنگ کنگ، مالزی، کویت، قطر، فرانسه، عربستان، عراق، سنگاپور، ژاپن، چین، ترکمنستان، بحرین، ایتالیا و امارات متحده عربی صادر میشود.
عامل توسعه خوشه فرش دستباف قم تصریح کرد: راهاندازی پنل پیام کوتاه، چاپ کتاب چهرههای ماندگار فرش قم، برگزاری تور بازدید از بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی فرش تهران، ایجاد سایت مشترک تبلیغات و بازاریابی از مهمترین فعالیتهای خوشه فرش دستباف قم است.