یکشنبه, 12 مهر,1405

جنب و جوش حلزون وار در بازار فرش خراسان‌شمالی

جنب و جوش حلزون وار در بازار فرش خراسان‌شمالی
رئیس اتحادیه صنایع دستی خراسان‌شمالی گفت: از زمان اجرای برجام بازار و تولید فرش در این استان جنب و جوش حلزون واری داشته است.

حسین ایزانلو در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان‌شمالی، با اشاره به اینکه بازار فرش این استان تکان خورده اما نمی‌توان گفت به صورت 100 درصدی بوده است، افزود: از اواخر سال گذشته بافنده‌های این استان سفارشاتی نیز داشته اند.

وی ادامه داد: این سفارش‌ها از سوی کشورهای اروپایی و آمریکا بوده است.

ایزانلو اظهار کرد: از سوی دیگر برپایی نمایشگاه‌های فرش از سوی این کشورها و یا حضور آن‌ها در سایر نمایشگاه‌های فرش نیز افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه جان گرفتن بازار فرش نیازمند صرف زمان بیشتری است، تصریح کرد: خراسان‌شمالی دارای حدود 20 هزار بافنده فرش بود که به علت اعمال تحریم‌ها تعداد این افراد در سال گذشته به حدود 11 هزار نفر رسیده بود.

این مقام مسئول توضیح داد: از سوی دیگر سالانه حدود 20 هزار مربع فرش در این استان بافته می‌شد که این مساحت به نصف کاهش یافته بود.

وی تاکید کرد: اگر وضعیت به همین شکل ادامه یابد مساحت تولید فرش در این استان افزایش خواهد یافت و بافنده‌های بیشتری راغب به بافت فرش دستبافت خواهند شد.

خبرنگار آزمایشی امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.