معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از تشکیل کمیته شورای فنی فرش در این استان خبر داد.
به گزارش ایرنا؛ معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از تشکیل کمیته شورای فنی فرش در این استان خبر داد.
ˈعلی اسماعیلیˈ افزود: این کمیته بزودی تشکیل خواهد شد و اتحادیه و صنف تولید کنندگان و فروشندگان فرش دستباف استان باید به گزینش افراد خبره و صاحب نظر اقدام کنند.
وی تنظیم روابط میان بافنده و تولید کننده فرش، کارشناسی و تعیین دستمزد فرش، آگاه کردن بافنده از عیوب ایجاد شده در فرش، اطلاع رسانی و بروز رسانی اطلاعات بافندگان و تولیدکنندگان از نیاز بازارهای هدف و حل اختلافات به وجود آمده بین بافنده و کارفرما را از عمده اهداف تشکیل این کمیته عنوان کرد.
اسماعیلی ادامه داد: بیش از 38 هزار بافنده فرش در استان وجود دارد و کرمانشاه از استان های پیشرو فرش دستباف با رتبه چهارم کشوری است.
وی در خصوص المپیاد دانش آموزی فرش در کرمانشاه نیز گفت: با توجه به اینکه تعدادی از دانش آموزان در رشته طراحی و فرش بافی در آموزشگاه های فنی و حرفه ای استان مشغول به تحصیل هستند، همه ساله آزمونی جهت افراد برگزیده انجام می شود و نفرات برتر به المپیاد کشوری معرفی می شوند.
اسماعیلی با بیان اینکه این آزمون 13 اسفند ماه سال جاری در استان یزد برگزار خواهد شد، تصریح کرد: کسانی که در این المپیاد موفق به کسب مدال شوند، بعنوان عضو دائمی کمیته فرش منصوب خواهند شد.
وی در خصوص جشنواره فروش فرش دستباف در استان کرمانشاه گفت: این جشنواره از 22 بهمن تا 22 اسفند ماه سال جاری در کلیه فروشگاه های منتخب سطح شهر برگزار می شود و فروشندگان، محصولات خود را با پنج تا 10 درصد تخفیف به خریداران عرضه می کنند.