از ابتدای سال تاکنون یکهزار مترمربع فرش دستباف از دارهای قالی قالیبافان آذربایجان غربی باز شده و در بازار های داخلی و خارجی به فروش رفته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان غربی و به گفته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، این مقدار فرش دستباف 400 میلیارد تومان ارزش اقتصادی داشتند.
اسکندری گفت: تا پایان سال رقم 145 هزار مترمربع فرش دستباف تولیدی به بیش از 290 هزار مترمربع خواهد رسید.
اسکندری افزود : آذربایجان غربی با این حجم تولید که غالباً در نقشه های ریز ماهی خوی و افشار تکاب است، 5 و 4 دهم درصد تولید فرش کشور را به خود اختصاص داده است.
دو برند فرش با نقش ریز ماهی خوی و افشار تکاب در سازمان جهانی مالکیت معنوی (وایپو) به ثبت رسیده اند.
قالیبافان و تاجران فرش آذربایجان غربی سالانه به ارزش 20 میلیون دلار فرش به دیگر کشورها صادر می کنند.
مردم کشور های حوزه خلیج فارس، آلمان، فرانسه، انگلیس، ایتالیا، روسیه و آمریکای شمالی از خریداران فرش های دستباف آذربایجان غربی هستند.
70 هزار نفر در بخش صنعت فرش استان فعالیت می کنند.