به گزارش شاتا،معاون امور بازاريابي مركز ملي فرش يكي از برنامههاي متنوع در دستور كار بيست و دومين نمايشگاه بينالمللي فرش دستباف را برگزاري پاويون مركز ملي فرش ايران و خانه ايراني براي انطباق فرش با دكوراسيون و مبلمان ايراني است.
مجتبي فيضالهي در حاشيه اين نمايشگاه گفت: اين كار براي حفظ جايگاه فرش دستباف ايراني در خانههاي ايراني انجام ميشود.
به گفته وي، نمايشگاه بينالمللي فرش دستباف براي توسعه صنعت فرش دستباف برگزار شده است و در همين ارتباط شاهد حضور چشمگير شركت كنندگان در نمايشگاه هستيم.
فيضالهي با اشاره به وسعت نمايشگاه افزود: بيست و دومين نمايشگاه بينالمللي فرش دستباف در وسعت 44 هزار مترمربعي برپا شده است كه نسبت به سال گذشته 10 درصد افزايش داشته است.
وي افزود: امسال بيش از 560 غرفهدار در قالب اتحاديهها، تشكلات و ذينفعان در بخشهاي خصوصي در نمايشگاه شركت كردند. فيضالهي اظهار كرد: براي معرفي هرچه بهتره فرش دستباف به بازارهاي صادراتي اقدام به دعوت از تجار فعال در سرار كشورهاي دنيا شده است.
معاون امور بازاريابي مركز ملي فرش ايراني با اشاره به دعوت شدگان از نقاط مختلف جهان گفت: شاهد حضور بيش از 240 تاجر خارجي در قالب مهمانان انفرادي و 10 هيات تجاري بوده و پذيراي آنها شدهايم.
وي ادامه داد: وزير صنعت،معدن وتجارت در مراسم افتتاحيه نمايشگاه فرش دستباف از 5 گواهينامه ثبت جهاني نشانه هاي جغرافيايي رونمايي كرد.
فيضالهي با اشاره به لزوم معرفي هرچه بهتر فرش دستبافت، اظهار كرد: با توجه به شروع نمايشگاه و اقدامات انجام شده در تبليغات، شواهد نشان ميدهد استقبال از نمايشگاه داراي شرايط اميدواركنندهاي است.
وي افزود: در بازارهاي درون مرزي نيز اقدام به تبليغات گسترده در شبكه هاي صدا و سيما، مجلات و روزنامهها شده است.
معاون امور بازاريابي مركز ملي فرش از مصرفكنندگان داخلي فرش دستباف نيز خواست كه فرش را نه فقط براي مصرف بلكه براي سرمايهگذاري خريداري كنند.
به گفته فيضالهي فرش دستبافت داراي ويژگي مختلفي است كه آن را از ساير كفپوش ها متمايز ميكندكه ميتوان به موارد مهمي از قبيل نقش آن در سلامت افراد بهخصوص كودكان اشاره كرد. وي افزود: در كفپوشهاي مصنوعي از مواد شيمياي و آلرژي زا استفاده مي شود بنابراين بهتر است كه مصرفكنندگان از فرش دستبافت به جاي كفپوشهاي مصنوعي استفاده شود .
معاون امور بازاريابي مركز ملي فرش بيان كرد: جنبههاي فرهنگي اين كالا از ساير كفپوش ها متمايز است توليد فرش دستباف، ريشه در فرهنگ و سنت ديرينه ايراني دارد.