یکشنبه, 12 مهر,1405

ارتقای تجارت فرش ایرانی با شناسایی ظرفیت‌های بازار جهانی

ارتقای تجارت فرش ایرانی با شناسایی ظرفیت‌های بازار جهانی
معاون رئیس جمهور گفت: با استفاده مطلوب از ظرفیت‌های مختلف بازار جهانی می‌توان تجارت فرش ایرانی را در دنیا ارتقا داد.

معاون رئیس جمهور گفت: با استفاده مطلوب از ظرفیت‌های مختلف بازار جهانی می‌توان تجارت فرش ایرانی را در دنیا ارتقا داد.

به گزارش خبرگزاری فارس ، مسعود سلطانی‌فر در نخستین همایش توسعه هنر قالیبافی و صنایع دستی، اظهار داشت: 460 رشته صنایع دستی توسط مردم در کشورهای مختلف وجود دارد که تولیدات این صنایع از کشوری به کشور دیگر صادر می‌شود.

این مسئول گفت: هنرمندان سخت‌کوش و نخبه ایران با توجه به غنای فرهنگی و تمدن تاریخی خود از 460 رشته صنایع دستی در 350 رشته در حال فعالیت در نقاط مختلف کشور هستند که آثار بی‌نظیری را خلق می‌کنند.

وی با بیان اینکه صنعت فرش ایران در جهان بی‌نظیر است، بیان کرد: با وجود اینکه کشورهای مختلفی در دو دهه گذشته از این هنر کپی‌برداری‌های مختلفی انجام داده‌اند ولی هنوز تولید فرش ایران در بازارهای جهانی اصالت خود را به دلیل ویژگی‌های شاخص حفظ کرده است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه حجم تجارت جهانی در محصولات صنایع دستی مانند فرش، گلیم، سنگ‌های قیمتی، طلا، نقره و سایر زیورآلات مرتبط یک هزار میلیارد دلار است، بیان کرد: متأسفانه سهم ما از این تجارت بسیار ناچیز است که باید برنامه‌های مختلفی در ارتقای فروش این کالاها صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی به معنای استفاده کردن از ظرفیت‌های تولید در همه عرصه‌ها است، بیان داشت: برای کمک به تأمین معیشت و رفاه مردم و استفاده کردن از تولیدات اقتصادی می‌طلبد با یک برنامه‌ریزی و رویکرد جدید و با همگرایی و هم‌افزایی به سمت ایجاد اشتغال و ارتقای تولیدات حرکت کنیم تا سهم کشورمان در تجارت جهانی ارتقا یابد و ارز مورد نیاز کشور را از این راه تأمین کنیم.

سلطانی‌فر بیان کرد: ظرفیت خوبی در بازار جهانی وجود دارد که با بهره‌گیری مناسب از آنها می‌توانیم از رکود اقتصادی در کشور خارج شویم.

وی یادآور شد: با تمرکز و سرمایه‌گذاری در بخش خودکفایی کمیته امداد می‌توانیم در آینده به نتایج مثبتی نسبت به گذشته برسیم و موقعیت‌های خوبی را در این زمینه بین مددجویان این نهاد داشته باشیم.

سلطانی‌فر با بیان اینکه برای ارتقای تولید و فروش فرش در کشور با مشکلاتی مواجه‌ هستیم، گفت: کاربردی کردن و نوآوری در این عرصه می‌تواند بیشتر مشکلات موجود در این زمینه را برطرف کند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هیچ کشوری در تولید فرش توانایی رقابت با ایران را ندارد و آثار هنری هنرمندان کشور ما مانند فرش، قلمکاری و خط در بازارهای خارجی با برنامه‌ریزی‌های منظم می‌تواند به فروش برسد.

اتاق خبر امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.