یکشنبه, 12 مهر,1405

نمایشگاه فرش دستباف تبریز توسط رییس جمهور افتتاح شد

نمایشگاه فرش دستباف تبریز توسط رییس جمهور افتتاح شد
برای نخستین بار نمایشگاه فرش دستباف توسط رییس جمهور گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران، روحانی ضمن بازدید از غرفه های نمایشگاه فرش دستباف تبریز، از دو قطعه فرش یک پارچه ششصد متری بازدید کرد.

این فرش در ۶۰ رج بافته شده و ۷۰ رنگ و سه تن وزن دارد؛ برای بافت این فرش ۶ سال زمان در ۲ نوبت کاری صرف شده است.

قالی‌های بافت آذربایجان، بیشتر طرح‌های اسلیمی ترنج و اسلیمی لچک و ترکیبی از طرح‌های سنتی هستند و قالی‌های با طرح‌های فانتزی و تعداد رنگ کم هم مخصوص ارسال به کشورهای اروپایی است.

آذربایجان شرقی از دیرباز از مهدهای اصلی بافت قالی در جهان است و فرش تبریز شهرت جهانی دارد.

نمایشگاه بین المللی فرش دستباف تبریز در فضایی به وسعت ۱۰هزار مترمربع و متشکل از ۴۶ غرفه افتتاح شد. در این نمایشگاه تولید کنندگان فرش از استان‌های اصفهان، گیلان، قم، تهران، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و تعدادی از کشورهای خارجی، آثار و تولیدات خود را به نمایش می‌گذارند. در این نمایشگاه همچنین دو تخته فرش ۶۰۰ و ۴۰۰ متری که توسط هنرمندان تبریزی بافته شده است، برای اولین بار در معرض دید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

هم چنین رییس جمهور در جلسه شورای اداری گفت: بافت این فرش کار بسیار عظیمی است.

وی ادامه داد:فرش دستباف تنها هنر و کالایی است که هر چه بیشتر استفاده شود خود را بیشتر نشان می دهد و ارزش آن بیشتر می شود.   

 نمایشگاه فرش دستباف تبریز تا ۱۳ مرداد پذیرای علاقمندان است. رییس جمهوری امروز به همراه شماری از اعضای کابینه و در راستای دور سوم سفرهای استانی میهمان مردم آذربایجان شرقی است.  در این سفر بیش از ۵۰۰ طرح به ارزش حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان افتتاح یا کلنگ زنی می شود

خبرنگار آزمایشی امتیاز به خبر :

عکسهای مرتبط

ارسال نظرات

نام

ایمیل

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.