یکشنبه, 12 مهر,1405

تولید فرش دستباف با طرح مازندران پیگیری می شود

تولید فرش دستباف با طرح مازندران پیگیری می شود
فرش دستباف با طرح مازندران سال هاست که توسط فعالان این عرصه،تعقیب و پیگیری می شود.

مسئول امور فرش دستباف سازمان صنعت،معدن و تجارت مازندران گفت: فرش دستباف با طرح مازندران سال هاست که توسط فعالین این عرصه،تعقیب و پیگیری می شود و اقداماتی نیز انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد آقاگل زاده در حاشیه جلسه فرش استان گفت: این طرح که با حمایت بسیج سپاه استان پشتیبانی می شود، قرار است تا پایان دی ماه جاری، طرح توجیهی آن تهیه و به معاونت بسیج کشور ارسال و در صورت تصویب نهایی، اجرایی شود.

وی افزود: در صورت تصویب این طرح در معاونت بسیج کشور، طی فراخوانی از طراحان و دست اندرکاران دعوت می شود تا نسبت به ارائه طرح پیشنهادی در این زمینه اقدام و در نهایت، با انجام مراحل فنی و کارشناسی،   طرح برتر انتخاب و مبادرت به بافت، تولید، بازاریابی و فروش می گردد.

او با بیان ضرورت اجرای طرح گفت: این طرح خواست و آرزوی چندین ساله فعالان فرش مازندران بوده و جزو سند چشم انداز فرش استان نیز است. فعالین فرش مازندران، خواهان ایجاد برند و عملیات برندینگ برای فعالیت خود بوده و از اینکه فعالیت شان مارک و نشانی در کشور ندارد، از این موضوع نگران و اظهار گلایه می کنند.

آقاگل زاده با بیان اینکه برندسازی کار یک روزه و یکساله نیست افزودند: برای ایجاد برند تجاری نیاز به زمان طولانی است و این اقدام بمنظور شروع و نقطه آغاز این روند طولانی است و امید است این عملیات با موفقیت در آینده ادامه یابد تا فرش طرح مازندران برای سال های آتی در بازارهای داخل و خارج بدرخشد.

اتاق خبر امتیاز به خبر :

ارسال نظرات

نام

ایمیل

نظرات شما

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.